sâmbătă, 30 iulie 2011

Povestea celor trei .. clovni


"Why so serious? Let's put a smile on that face!" - Asta pare sa sugereze expresia clovnilor nostri lipiciosi, nu credeti?

Cu o atitudine deloc ezitanta, grupul celor trei te intampina cu un spectacol excentric si amuzant in fiecare zi! Regula lor spune ca gustul amar al unei zile proaste trebuie neaparat indulcit cu o portie buna de ras!

Daca accepti provocarea, ia-i acasa .. se vor dovedi o buna gazda pentru confortul tau .. interior :)

Noi am creat si varianta pentru laptop, pentru a adauga un zambet colorat concentrarii din timpul orelor de lucru.

Ce parere aveti?



luni, 25 iulie 2011

Camera cu identitate


Voi mai stiti ce atrasi eram de mazgalitul peretilor cand eram mici? Cate insemnari stateau ascunse dupa cate o vaza .. :)) Si cu cata usurinta camera noastra isi improspata identitatea printr-o simpla realiniere a mobilierului, menita sa ascunda de ochii musafirilor, micile noastre opere de arta..

Si astazi apelam la o serie de tertipuri pentru a ascunde micile imperfectiuni - vopseluri bine alese pentru a crea impresii de camere luminoase, mobilier cat mai practic si multifunctional pentru dormitoare spatioase.. articole decorative cat mai simple, care sa nu incarce sau sa oboseasca privirea. Toate acestea au rolul de a crea o atmosfera cat mai confortabila pentru acasa.

Iar daca dorim sa pastram aproape si amintirile povestilor care ne inveseleau in adolescenta, o putem face chiar etalanadu-le in fata musafirilor. Asta deoarece, scrise caligrafic si inviorate de culoare, pot contribui la personalizarea camerei.

Ce parere aveti despre imaginile de mai sus?

Daca va plac, le puteti gasi pe www.lipicios.ro, la sectiunea Citate pe perete .
Asteptam sugestii si recomandari.

Pe curand!

vineri, 22 iulie 2011

Ce culori purtam pe timp de vara?


Cum ne coloram vietile, daca ni se recomanda sa purtam mult alb?


Da, e cald..dar culorile au un rol important in vietile noastre. Recunoastem ca o tinuta uni are un farmec aparte daca se prezinta inviorata de un accesoriu colorat? Eu zic sa recunoastem. Suntem de acord ca inca din mosi stramosi, oamenii isi impodobeau caminele cu tablouri colorate ca sa mai estompeze putin din albul varuit al peretilor? Eu sunt. :)


Vremurile s-au schimbat, iar traditia se pastreaza. Inca suntem multi cei care preferam sa ne vopsim camerele in alb, pentru ca se potriveste la orice. Si aici aducem din nou in discutie nevoia de un strop de culoare. Si daca picatura de culoare prinde cele mai diverse forme si culori? Ne jucam cu ele pana gasim ce ni se potriveste! Si daca putem sa ne simtim confortabil cu decizia luata, pentru ca stim ca vom putea renunta la ea, oricand dorim, fara a implica inutil costuri suplimentare? Atunci suntem de-a dreptul fericiti! Nu-i asa?


Ganditi-va la un perete alb..la baza caruia incepe sa se iveasca rosul triumfator al macilor?! Ei bine, cu putina imaginatie...chiar si macii pot sta pe canapea, admirand imprejurimile si razand la soare pana cand petalele devin purpurii, iar trunchiul putin ondulat in adierea vantului.


Ce ziceti? Dam tonul casei voastre?


Si..prieteneste vorbind..suntem si pe Facebook .. veniti cu noi?