vineri, 5 august 2011

Atat de vineri este astazi .. cat de departe pare luni ..

Salut! V-ati facut planurile de weekend?
Stiu ca majoritatea sunteti la mare in zilele ce urmeaza si sincer, va doresc ca vremea sa nu va dea batai de cap si sa zambiti la soare cat pentru un bronz placut si uniform, asa cum va doriti.

Pentru cei care au ales sa ramana in orasele lor mai putin "litoralice" in acest weekend, haideti sa vedem ce putem face .. si propun sa ne aglomeram timpul liber cu tot felul de activitati care ne fac placere, ca sa nu avem timp sa suspinam dupa sunetul valurilor sub cerul inundat de stele.

Asadar si prin urmare, am facut o mica lista animata a activitatilor cu care ne-am putea delecta .. dar pentru inceput haideti sa suflam in papadie, sa avem parte de vreme buna! Dupa care, o plimbare cu bicicleta prin parc, ori un tur al orasului pe doua roti, poate face deliciul unei dimineti insorite. O pauza de cafea va fi cu siguranta apreciata si bineintes prelungita, daca ai cu tine prietenii dragi.


Seara, o putem petrece intr-un club, sau putem asculta muzica preferata chiar acasa..


Fie ca alegem sa ne distram intr-un stil conventional, fie ca alegem un last-minute catre o destinatie la care visam de mult, weekend-ul va ramane mereu perioada pe care o asteptam cu nerabdare.


Si uite asa, putem sta linistiti in casa, uitandu-ne pe pereti! Oricum, timpul zboara..

Niciun comentariu: