vineri, 22 iulie 2011

Ce culori purtam pe timp de vara?


Cum ne coloram vietile, daca ni se recomanda sa purtam mult alb?


Da, e cald..dar culorile au un rol important in vietile noastre. Recunoastem ca o tinuta uni are un farmec aparte daca se prezinta inviorata de un accesoriu colorat? Eu zic sa recunoastem. Suntem de acord ca inca din mosi stramosi, oamenii isi impodobeau caminele cu tablouri colorate ca sa mai estompeze putin din albul varuit al peretilor? Eu sunt. :)


Vremurile s-au schimbat, iar traditia se pastreaza. Inca suntem multi cei care preferam sa ne vopsim camerele in alb, pentru ca se potriveste la orice. Si aici aducem din nou in discutie nevoia de un strop de culoare. Si daca picatura de culoare prinde cele mai diverse forme si culori? Ne jucam cu ele pana gasim ce ni se potriveste! Si daca putem sa ne simtim confortabil cu decizia luata, pentru ca stim ca vom putea renunta la ea, oricand dorim, fara a implica inutil costuri suplimentare? Atunci suntem de-a dreptul fericiti! Nu-i asa?


Ganditi-va la un perete alb..la baza caruia incepe sa se iveasca rosul triumfator al macilor?! Ei bine, cu putina imaginatie...chiar si macii pot sta pe canapea, admirand imprejurimile si razand la soare pana cand petalele devin purpurii, iar trunchiul putin ondulat in adierea vantului.


Ce ziceti? Dam tonul casei voastre?


Si..prieteneste vorbind..suntem si pe Facebook .. veniti cu noi?

2 comentarii:

dli spunea...

oricum , cred ca folosesc culori deschise dar totusi culori vii, nu?

florin spunea...

CALIVITA