miercuri, 5 octombrie 2011

Oferta pentru studenti!

Salut tuturor!

Parca ieri n-a fost alaltaieri si parca maine nu-i poimaine si prima saptamana studenteasca cu sufix de 11-12, ia sfarsit.

Multi dintre voi au luat cu asalt camerele de camin cu promisiunea contractuala de a nu periclita viitorul urmatoarelor generatii de studenti caministi, nu-i asa? Si probabil multi dintre voi ati inceput deja sa transformati spatiul destinat convietuirii cu colegii de camera, intr-un loc prielnic vietii universitare.

Pai daca-i asa, ne-am gandit si noi, studenti inca fiind, sa va oferim ajutorul in ceea ce priveste decorarea noilor voastre locuinte semestriale. Un mesaj de intampinare haios, sau un decor abstract aplicat la locul potrivit te poate transforma in colega(ul) cool de pe palier. Si nimic nu-i mai important in viata de student decat sa-ti faci multi prieteni si sa-ti construiesti reputatia pe care ti-o doresti.

Noi iti vom da cateva idei. Tu viziteaza-ne pe www.lipicios.ro, consulta-ti colegii de camera, alege modelul, culorile si dimensiunile potrivite, da send la o comanda pana pe 31 octombrie 2011 si beneficiezi de o reducere de 10% plus un sticker de mici dimensiuni, ca sa-ti aminteasca de noi.


Deci, vine vrea sa fie noua(ul) The Girl / Boy Next Door?

*!! Pentru a beneficia de oferta pentru studenti, nu uitati sa precizati la sectiunea "Comentarii Comanda" facultatea la care sunteti studenti!

Bafta in noul an universitar!

Va asteptam!

Niciun comentariu: